Elindult a glap.hu béta

isite

Újabb hazai, weboldal-készítő szolgáltatással bővült a honi „web-építő” piac. A szolgáltatás a glap.hu internetes címen érhető el. El kell ismerni, hogy manapság egyre sikeresebbek az egyszerű weblapépítő szolgáltatások. Pár éve T-Online csapott le a gportal szolgáltatásra, amelynek a webaudit szerint

 

naponta közel 160.000 egyedi látogatója van. Talán egy éve indult és a semmiből, médiaháttér nélkül vált sikeressé az mlap.hu alkalmazás (120.000 regisztrált felhasználó). E szolgáltatási körből, a Sanoma sem kívánt kívül maradni, hiszen elkészítette az eoldal nevű hasonló fejlesztését, amelyre igen rövid idő alatt közel 60.000 felhasználó regisztrált. De nem szabad figyelmen kívül hagyni a Google Sites szolgáltatást sem, amely valamiért nem lett a Google legsikeresebb alkalmazása.

Az, hogy a glap.hu mennyire lesz sikeres a többi szolgáltatás mellett ma még nem tudjuk. Mindenesetre, ha ma még kezelőfelülete elsőre talán megszokást igényel, az elmondható, hogy sok minden megvalósítható benne (pl. űrlapok szerkesztése/létrehozása), amely a többi weblapépítőből hiányzik. Szintén pozitív az, hogy a teljes funkcionalitás elérhető ingyenesen, bőven elegendő 100 Mb webtárhellyel és minden olyan fontos szolgáltatást (fórum, képgaléria, blog szerkesztő stb.) is tartalmaz, amely egy kezdő felhasználó igényeit kielégíti és nem kíván a webtárhellyel és az ingyenes blogmotor vagy képgaléria modul "feltelepítésével" bajlódni.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.