gazdaság

Stagnáló online vásárlási kedv Európában

Sera Balint

Bár valamennyit növekedett az európai online vásárlások száma az elmúlt két évben, a határokat átívelő vásárlások száma alig változott, a kereskedők száma pedig egyenesen csökkent. Erősödő uniós szepszis?

200 millió egyetlen honlapért?

isite

A mai nap indult el a kormanyszovivo.hu, amelynek segítségével bárki nyomon követheti az interneten a kormányszóvivői tájékoztatókat, az újságírók kérdéseket tehetnek fel, és visszakereshetik a korábbi tájékoztatók tartalmát. Na de miért került ez 200 millió forintba?

Évi 120 milliárdot interneteztünk el

Sera Balint

A KSH jelentése szerint az első negyedévben nettó 32 milliárd forintos bevételt generáltak a magyar internetezők, aminek a kilencven százaléka 19 céghez vándorolt.

A GTS-Datanet lemond az egyéni előfizetőkről

Sera Balint

A több Kelet-Európai céget tömörítő csoport vezére új stratégiát hirdetett: mivel hiábavaló a küzdelem az inkumbensekkel, inkább a jövedelmezőbb üzleti szférára szeretne koncentrálni.

Hogyan keressünk sok pénzt az interneten?

isite

Google Adsense vagy e-Target? Az internetes reklámpiac fejlődik, aki bármilyen hasznos, nézett tartalmat állít elő nincs félnivalója. Ma már nem feltétlen kell hirdetőket felhajtani, léteznek automatikusan termelő, elsősorban kulcsszavakra épülő hirdetési rendszerek. Szaporodnak. Vajon melyiket használjuk?

Ismét csődben a Commodore

isite

Éppen négy éve számoltunk be arról, hogy a Commodore márkanév visszatért az informatikai gazdaság vérkeringésébe. Az index.hu értesülése szerint a Commodore márkanevet birtokló holland Yeahronimo közel tízmilliós veszteségről fog beszámolni hamarosan részvényesei előtt.

 

Google már nagyobb márka, mint a Coca Cola!

isite

A Millward Brown piackutató cég által felállított márkasorrend szerint a Google a világ legértékesebb márkája 86 milliárd dollár névleges értékkel, 30 százalékkal magasabbal a tavalyinál, ami szintén az első helyezést biztosította az internetes kereső portálnak.

Megveszi a Pannont a France Télécom?

isite

Ha hihetünk a hireknek a France Télécom gondolkozik azon, hogy bevásárol a svéd-finn TeliaSonera AB vagy a norvég Telenor ASA részvényekből.

A kábeles szolgáltatók is tiltakoznak az internetadó ellen

isite

A több mint 400 kábeles távközlési szolgáltatót, köztük több mint száz internet-szolgáltatót képviselő kábeltelevíziós szakmai érdekképviseleti szövetségek elfogadhatatlannak tartják azt a törvényjavaslatot, amely adójellegű kulturális járulékkal sújtaná az internet-szolgáltatást és a digitális műsorvevő készülékeket (set-top-boxokat).

Távozik Szabó Ákos az Indextől

isite

Elhagyja az Index.hu Zrt-t Szabó Ákos marketingigazgató, aki több mint nyolc évet töltött a cégnél. Utódját már megtalálták, eddigi helyettese (Ziegler Gábor) veszi át a vezetői feladatokat.

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.