hozzáférés

Káosz és zűrzavar a T-Mobile-nál!

isite

Karácsony egyik slágere a szélessávú mobil internet hozzáférés. Megnéztük az egyes mobilszolgáltatók kínálatát: hol érdemes megkötni milyen feltételekkel és milyen következményekkel, ugyanis nem mindegy az, hogy mit kapunk a pénzünkért. Valóban vannak korlátlan csomagok? Mit jelent az adatforgalom? Érdemes-e mobilnetre váltani?

Az Enternet megvette az Actelt

isite

Tovább konszolidálódik a piac: Az Enternet felvásárolta az Actelt. Az Actel az elsők között lépett a RUO piacra, azaz saját, betelepülős modellel kívánta megvalósítani az internetszolgáltatást egyéni és üzleti ügyfelek felé.

Nincs igény a gyors netre?

Sera Balint

Egy tudósítás szerint Magyarországon még nincs igény a magas netre. Ellentmondásosak az adatok és az értelmezések, pedig nem olyan bonyolult a kérdés: rendet vágok az ősi ellentétek között. Nem mi vagyunk a hibásak.

A kábeles szolgáltatók is tiltakoznak az internetadó ellen

isite

A több mint 400 kábeles távközlési szolgáltatót, köztük több mint száz internet-szolgáltatót képviselő kábeltelevíziós szakmai érdekképviseleti szövetségek elfogadhatatlannak tartják azt a törvényjavaslatot, amely adójellegű kulturális járulékkal sújtaná az internet-szolgáltatást és a digitális műsorvevő készülékeket (set-top-boxokat).

Internetadó vs. szélessávú penetráció?

isite

A legnagyobb hazai alternatív távközlési vállalatokat tömörítő Alternatív Távközlési Szolgáltatók Egyesülete (ATSzE) tiltakozik a Parlament költségvetési bizottsága által áprilisban jóváhagyott, a Nemzeti Kulturális Alapról szóló 1993. évi XXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslata ellen, amely szerint valamennyi internet hozzáférési szolgáltatás árbevétele után 0,8 százalék kulturális járulékot kell fizetnie az internetszolgáltatóknak.

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.