böngésző

Ex-blokkoló böngésző-bővítmény

balzso

exblockKapcsolatok jönnek, kapcsolatok mennek, néha nyomot hagynak az ember lelkében, néha nem. Néha fáj, néha nem annyira, időnként jobb lenne soha nem látni / hallani róla etc. Ha már az életből nem lehet (vagy nem ajánlatos a Btk. szerint) kitörölni a Másikat, legalább interneten legyen letiltva. Ebben segíthet az Ex-Blocker.

10 kevéssé ismert internet-böngésző

balzso

Firefox. Internet Explorer. Chrome. Safari. Opera. Ezekről várhatóan minden, internettel valaha érintkezésbe került felhasználó hallott. A mögöttük álló cégek között állandó harcok folynak az elsőségért, a több használóért. De mi van, ha a felhasználó valami új, friss, egyedi net-tallózót keres, mert egyik sem jött be a "nagyok" közül neki? Alább 10 olyan internet-böngésző bemutatása következik, amelyeket csak nagyon kevesen ismernek, mégis talán vannak olyan jók, mint a mainstream net-programok.

Áttörés: a Firefox leelőzte az Explorert

Sera Balint

Júliusban a Firefox hazai felhasználóinak tábora nagyobb volt, mint az Internet Exploreré. Jobb országimázsépítő, mint a tojásdobálás.

Miért jó, ha veszít a Windows a piaci erőfölényéből?

Sera Balint

Egy hír szerint folyamatosan csökken a Windows-os  felhasználók tábora, részben a Mac OS X, részben a Linuxok javára. Szerintem ez jó, de nem a káröröm beszél belőlem – hiszen a felhasználók 90 százaléka még mindig Windowst használ. Íme, az indokaim.

Búcsú a Firefox3 intelligens címsorától

Sera Balint

A Firefox legidegesítőbb funkciójának, az intelligens címsornak a beállításai nem kaptak helyet a Beállítások panelen. Azért meg lehet tőle szabadulni.

Világrekord ma délután

Sera Balint

Aki szereti a Firefoxot, töltse le még ma délután, hogy összejöjjön a vilgárekordkísérlet, a 24 óra alatt legöbb letöltést elért program. Aki nem szereti, az is töltse le, hogy lekösse a szervereket, hátha kiakadnak a terheléstől!

Böngészőháború

Sera Balint

Megeszi a FireFox az Explorert?Augusztusban jön az Internet Explorer 8 bétája, hamarosan pedig a FireFox 3, ami már túl van 5 bétán is, és épp a kiadandó verzió utolsó tesztje zajlik. Lesz üsd-vágd, nem apád, de egyvalami biztos: a verseny jót tett a böngészőknek.

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.