játék

Alienware MX teszt

isite
Főúri körökben – Dell Alienware
Páratlan méretű erőforrásokkal rendelkező gépet dobott piacra az Alienware, mely elsősorban a megszállott játékosok körében lehet sikeres, de hasznos kiegészítő lehet belőle a jellemzően rettenetesen erőforrás-igényes televíziós piacon is. Egy biztos: hangulatos belvárosi kávézókban és szállodák halljaiban keveset fogunk látni belőle. Magyarországon elsőként teszteltük a DEll Alienware m17x típusú erőgépét.
Alienware MX-15

Legjobb flash játékok 2009-ben

isite
flashjátékok 2009Két olyan flash játék is bekerült a 2009-es évben a TOP 10-be, amelyek nem szokásos egyszerűen végigjátszható online játékok. Az első a semmiből érkezett Cargo Bridge, amelyben hidakat kell építenünk két vagy több pont fölé. A játék lengyel fejlesztőjének első nagyszabású munkája volt, mindenféle előzmény nélkül. A másik játék egy stratégai jellegű úgy nevezett lövegtorony játék, amely viszont nem minden előzmény nélküli, hiszen egy sorozat negyedik része: ez pedig a Bloons Tower Defense 4, de lássuk is mindjárt a 2009-es év legjobb flashjátékait:

A 10 legjobb Facebook-játék

balzso

http://www.facebook.com/home.php
Kétség sem fér hozzá, hogy a közösségi játékok csillaga emelkedőben van  — és egyeseknek ez komoly üzletet jelent. A Facebook alkalmazás-platformja segítségével, a játékfejlesztőknek lehetősége nyílik hasznot húzni a közösségi kapcsolatokból: az egymással/egymás ellen való játékra ösztönzés, valamint saját termékeik reklámozása révén. Ennek a fajta haszonlesésnek pedig komoly tömegek esnek áldozatul. Leszámítva az alkalmazások mögött megbúvó gazdasági potenciált, az így létre jövő facebook játékok többsége kifejezetten igényes és szórakoztató. Álljon itt 10 a legjobbak közül. Vigyázat! Ezek garantáltan függőséget okoznak!

Kerüld el a tojásokat !

isite

Steve Ballmer, a Microsoft Corporation vezérigazgatóját tojással fogadta egy néző a Corvinus egyetemen tartott előadásán. A tojásdobálásról készült videó bejárta az egész világsajtót, az esemény annyira népszerű lett, hogy néhány vicces kedvű fejlesztő játékot készített az eseményről. A játék megtekinthető:

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.