szabályozás

Kiáltvány a hazai internet szabadságáért és egyéb gondolatok

isite
Keveset lehet tudni a Fidesz vezette új kormány távközléssel, internettel kapcsolatos stratégiájából. Amennyit első körben hallani az elsősorban az NHH és az ORTT egyesülésével kapcsolatos. Valahol az internet, mint média kimaradt mindkét intézmény életéből, hiszen míg az NHH működése során leginkább távközlési ügyekkel, addig az ORTT elsősorban az interneten kívüli médiák szabályozásával foglalatoskodott. Szerencsére. Teljesen egyértelmű hatáskörök voltak, amelyek mellett az internetes tartalom fejlődésre volt ítélve, növelte a hazai gazdaság erejét, munkát teremtett folyamatosan nőt az online költések részesedése, növekedett az erőforrás-hatékony távmunkások aránya. Ennek most vége lehet. Egy rossz szabályozással mindez visszavethető el fogjuk azt érni, hogy a maradék itthon maradt online vállalkozás kimenekül Szlovákiába, Gibraltárba, Monacóba, Amerikába, bárhová, csak innen el...

Még olcsóbb ADSL

Sera Balint

A Nemzeti Hírközlési Hatóság a jelenlegieknél 25%-kal olcsóbb árakat kényszerítene a nagy szolgáltatókra. Az eddig jelentéktelen mértékű hurokátengedés belendülhet.

Hogyan szabadulhatunk meg ingyen a hűségszerződéstől?

Sera Balint

A hűségszerződésekből csak nagyon komoly különbözet megfizetésre révén szabadulhatunk. Ám ha a szolgáltatót vesszük rá, hogy dobjon minket, nincs büntetés. Összegyűjtöttük, melyik ISP-nél mit tehetünk.

Hülyének néz minket a GVH (megint)

Sera Balint

Az várható volt, hogy a különféle ISP-k meg fogják szívni a T-Com és a UPC megbüntetésén felbátorodó hatóságok lelkesedését, de azért kezd a dolog sántítani. A reklámok „igazság”-tartalmát kutatni elég fafejű dolog – de ha a nevünkben teszik, kifejezetten sértő is. Ezúttal a Vodán csattant az ostor.

40 százalékos csökkenés

Sera Balint

Az infláció ellenére csökkennek a szélessávú internetelérések árai, de hiába, mert folyamatosan lassul a növekedés is. Nincs olyan szoros összefüggés az árak és a a penetráció között, mint amit a józan ész diktál.

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.