e-folklór

Vámpír, Erzsike és a pitbull kutyák - TV-Show és az internet

isite

Az internet klasszikus sztárjai után ezúttal a különböző beszélgetős TV show-ban megjelent, de igazán az internet által népszerűvé vált "sztárokat" gyűjtöttük össze egy csokorba. Vajon van még olyan olvasó, aki nem hallott az ózdi vámpírról vagy sintérről? Akit ne hatott volna meg Erzsike romantikus kalandja?

Kerüld el a tojásokat !

isite

Steve Ballmer, a Microsoft Corporation vezérigazgatóját tojással fogadta egy néző a Corvinus egyetemen tartott előadásán. A tojásdobálásról készült videó bejárta az egész világsajtót, az esemény annyira népszerű lett, hogy néhány vicces kedvű fejlesztő játékot készített az eseményről. A játék megtekinthető:

Durva arcok : az internet klasszikusai 1. rész

isite

Kíváncsi lennék, hogy a 40 év alatti korosztály körében hányan ismernék Szalacsi vagy Matisz nagypapa nevét és hányan tudnák, kicsoda Harsányi János vagy Oláh György? Ma az internet által naggyá tett "sztárokat" gyűjtöttük egy csokorba – az igazi nagy klasszikusokat, azokat a rövidfilmeket, amelyeket sokszor ismeretlenek készítettek és mégis többszázezer ember arcára csaltak mosolyt.

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.