technológia

A jövő számítógépei beszélnek majd álmukban?

balzso

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezettudatosságra, a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére. Sajnos a számítógép-használattal kapcsolatos napi gyakorlatunk nem fér össze ezzel a környezetkímélő ideológiával. Hiszen a legtöbb gépen éjjel-nappal futnak a  fájlmegosztó-, torrentező-, IM programok. Holott ezek az alkalmazások önmagukban nem igénylik a számítógépek teljes kapacitását, tehát sokat spórolhatnánk a villannyal, ha nem kellene pár százalékos memória és processzorhasználatért akciókészen tartani gépeinket.

Az Enternet megvette az Actelt

isite

Tovább konszolidálódik a piac: Az Enternet felvásárolta az Actelt. Az Actel az elsők között lépett a RUO piacra, azaz saját, betelepülős modellel kívánta megvalósítani az internetszolgáltatást egyéni és üzleti ügyfelek felé.

Új lendületet kaphat a vezetéknélküli technika

Sera Balint

A white space, amire magyarul még nem született kifejezés, nagyrészt a digitális tévézésre való átállás miatt felszabadult sávokat jelöli. Ezeket szeretné internetszolgáltatára használni egy konzorcium, amelyben a cél érdekében (olcsó internet nehezen bedrótozható területekre) olyan ősellenségek fogtak össze, mint a Google és a Microsoft.

Tartalom átvétel
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.