Durva arcok : az internet klasszikusai 1. rész

isite

Kíváncsi lennék, hogy a 40 év alatti korosztály körében hányan ismernék Szalacsi vagy Matisz nagypapa nevét és hányan tudnák, kicsoda Harsányi János vagy Oláh György? Ma az internet által naggyá tett "sztárokat" gyűjtöttük egy csokorba – az igazi nagy klasszikusokat, azokat a rövidfilmeket, amelyeket sokszor ismeretlenek készítettek és mégis többszázezer ember arcára csaltak mosolyt.

Az internet egy nyílt kommunikációs csatorna, bárki bárkivel találkozhat a virtuális térben anélkül, hogy tudná, ki a másik. Az egyik – talán a legabszurdabb – találkozó egy férj és a feleségéé volt, akik interneten csalták meg egymást, egymással. Felszabadultan beszélték ki szexuális életüket, vágyaikat, mindennapi problémájukat, annyira jól ment a dolog, hogy rövidesen sor került a személyes találkozóra is, ahol persze minden kiderült. A dolognak válás lett a vége.

Az internet megváltoztatta életünket, beépült mindennapjainkba. Hasznos eszköz, amely néha új, meglepő szituációkat is eredményez. Kialakult egy addig ismeretlen fogalom: az "internetes sztár". Az új sztárok hosszabb-rövidebb ideig reflektorfénybe kerülnek, fun-klubbok alakulnak a tiszteletükre, egyszeriben pólókra kerül az arcképük és számos rajongói hobbisite-on gyűjtik mindennapi életük különböző darabkáit. De ugyanúgy, mint a többi sztár, egyik napról a másikra eltűnnek mindennapjainkból. Mi ezért próbáljuk majd a legismertebb internetes sztárokat hónapról-hónapra egy csokorba gyűjtve archiválni az utókor számára.

Minden idők legnagyobb hazai internetes sztárja Szalacsi Sándor volt, aki talán a híres zoxigénes mondatával vált népszerűvé:
Matisz nagypapa felejthetetlen pillanatai:Szintén az első klasszikusok egyike Pógár Jenőről mesél:A két részeg facipelő megörökítője az ismeretlenség homályába burkolozótt, mégis kisfilmje talán az egyik legnépszerűbb az alkoholos befolyásoltságot megjelenítő rövidfilmek között:Egy másik klasszikus részeg riport az orosz sztyeppék vidékéről érkezett a hazai videómegosztók világába:
Egy újabb kori amatőr trabant-bemutató és rally verseny Dobráról érkezett a Világhalóra:
 

Éljen Erdei: szintén a sporthoz kapcsolódó videóanyag, egy rajongó a boxról és Erdeiről:Végül egy mélyinterjú Zsuzsi nénivel:


 

Folytatjuk!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.