Rokonokat keresek!

isite

Az utóbbi időben egyre több családfakutató webes alkalmazásba botlik az ember. Ha belegondolunk a web eszköztárára ez lehet az igazi megoldás családi, rokoni kapcsolataink modellszerű leképzésére. Jó lenne, ha csak egy lenne az igazi s talán megtalálnánk az utat őseinkhez egészen Ádámig és Éváig. A következőkben néhány alkalmazást szeretnénk kiemelni:
MyHeritage.com : Jól kezelhető átlátható felület, ahol mi magunk állíthatjuk be szinte mezőnként milyen adatunkat osztjuk meg a nagyközönséggel és melyeket nem. A program nemzetközi, így akár eljuthatunk brazil, norvég vagy akár indiai rokonainkhoz is. A MyHeritage azon túl, hogy ábrázolja családfánkat közösségi websiteként is megállja helyét, hiszen kereshetünk a tagok között, felvehetjük velük a kapcsolatot, megoszthatjuk saját profilunkat, rokoni szálainkat bárkivel, aki szimpatikus nekünk. Az összes közösségépítő alkalmazás között ezen a siteon találtuk meg az egyik legötletesebb szolgáltatást, amely akár segítheti a családfakutatást, ez nem más mint az arcfelismerés szolgáltatás, amely segítségével megtudhatjuk azt, melyik híres emberekre hasonlítunk.
Emlekezet.hu: az Oktatási Minisztérium Nemzeti Emlékezet Programja keretében jött létre és az a Virgo System fejlesztette, akinek aktív szerepe volt a korábbi iwiw.hu (wiw.hu) működtetésében és fejlesztésében is. A rendszer a konkrét feladatra valódi célszoftverként megfelelő funkciónalítású, de hiányolom belőle azokat az ötleteket és újdonságokat, amelytől igazán népszerű alkalmazássá válhatna.
Futottak még kategóriában megemlíthető az oseim.hu, amelynek a kezelése kissé nehézkes, talán az ötletet jobban ki lehetett volna dolgozni. Szintén megemlítendő a több nyelven beszélő de alapvetően német fejlesztésű Verwandt.de rendszer vagy ennek az angol honi verziója az It's Our Tree névre hallgató családfa-építő website


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.