Az oldal.info levelezőszolgáltatást indít a Google segítségével

isite

Az oldal.info bejelentette, hogy elindítja elérhető ingyenes levelezőszolgáltatását, amely a Google Alkalmazások csomagjában található Gmail-re épül.

A könnyen használható online alkalmazások mindennapos feladataik elvégzésében segítik az embereket. Az oldal.info felhasználói a Google támogatásával mostantól egy innovatív levelezőt próbálhatnak ki a mail oldalon. A megállapodás révén több mint 7 GB-nyi tárhelyet kapnak leveleik tárolására, ráadásul a fejlett spam-szűrő miatt a kéretlen üzenetek áradatával sem kell megküzdeniük, miközben a Google integrált keresőtechnológiájának köszönhetően a legelfeledettebb leveleiket is könnyen megtalálhatják.

"Azért döntöttünk a Google technológiája mellett, mivel a hazánkban elérhetők közül ez a legmegbízhatóbb és legkönnyebben használható levelezőrendszer. A partnerkapcsolatnak köszönhetően az egyik legkorszerűbb kommunikációs megoldást fogjuk tudni kínálni ügyfeleinknek," mondta Kisérdi Tamás, az SWI Kft.  kereskedelmi igazgatója.

Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője hozzátette: "Örömünkre szolgál, hogy az egyik legfejlettebb és legnépszerűbb szolgáltatásunk, amely a Google Alkalmazások részeként világszerte számos oktatási intézmény, nagyvállalat vagy kisvállalkozás levelezését szolgálja ki, Magyarországon is egyre több hívet szerez magának. Biztos vagyok benne, hogy a www.omail.hu felhasználói is elégedettek lesznek azzal a sok szolgáltatással, amelyekkel a levelezőben találkozhatnak."


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.