Kedvenc Szoftvereink

Szoftverkereső:Firefox

firefox-logo_small.png
A Firefox segítségével bármely más böngészőhöz képest gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban látogathatja meg kedvenc weboldalait. A beépített füles böngészés, felugró ablak tiltás, reklám blokkolás, biztonsággal kapcsolatos állítási lehetőségek és számos más hasonló fejlesztés teszi a Firefox böngészőt egyedülállóvá. A rengeteg telepíthető kiegészítés segítségével pedig megismerheti a web egy másik, sokkal izgalmasabb oldalát is.

Free CD Ripper

Zenei CD-k mp3, wav illetve ogg formátumba történő átalakítását végző ingyenes szoftver. A Free CD Ripperben találhatunk lejátszót internetes adatbázis, CDDB elérést, valamint tag-szerkesztőt.

ImgBurn

img_burn.png
E program segítségével képfájlokat írhatunk ki CD-re, DVD-re. A legtöbb formátumot (pl.: .iso .bin .img stb.) ismeri. A legújabb írókat is támogatja (booktype / bitsetting). Képes dupla rétegű DVD-ket írni, RW-ket törölni, formázni.

ingyenes vírusírtó, vírusellenőrző, AVG

avg.png
A világ első számú ingyenes víruskeresője az AVG 8 ingyenes változata. Az új termék integrált víruskereső és kémprogram kereső modult is tartalmaz. Teljes funkcionalitású termék amely a vírusok irtására is képes.<br /> Háztartásonként 1 db, csak és kizárólag magáncélra használt számítógépre telepíthető!

IrfanView, iview

iview.png
Képnéző, melynek előnye a kisméret és a gyorsaság. Az IrfanView segítségével a jpeg, gif, bmp, dib, rle, pcx, png, tiff, tga,ras/sun, ico, avi, wav, mid, rmi, wmf, emf, pbm, pgm, ppm, iff/lbm és Photo-CD képeket tekinthetünk meg. Készíthetünk bemutatókat, a képeket kinyomtathatjuk és tetszésünk szerint átalakíthatjuk.

Pidgin

pidgin.png
Hagyományos csevegőprogram, melynek erőssége, hogy többféle hálózat kezelésére alkalmas. Használhatjuk ICQ, AIM, IRC, Jabber, MSN, Napster, Yahoo, Gadu Gadu, GropWise csatlakozásra. Hangok, smile, naplózás mellett sok egyéb extra funkiót találunk a magyar nyelvvel is bővíthető ingyenes programban.

Skype

skype_logo.png
A Skype a P2P-technológián alapuló internetes telefon. Első használatakor regisztrálnunk kell magunkat, ekkor adhatjuk meg személyes adatainkat. Partnereink, barátaink listára vétele után akár öt fő részvételével konferenciahívásokat bonyolíthatunk. Kilétünk védelmében a megfelelő beállítások után csak azok láthatnak minket, akik számára ezt engedélyeztük. A nem kívánatos személyek hívását blokkolhatjuk. A program naplózza az általunk kezdeményezett hívásokat. Családi gépen többen is használhatják, mert lehetőség van a felhasználóváltásra. Használatához mikrofonos fejhallgató ajánlott, de szöveges üzenetet is küldhetünk. Elérhetőségünket ötféle online állapot közül választhatjuk ki.
tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.