Vadásznak ránk!

balzso

We are hunted!Új zenéket szeretnél hallgatni? Nincs kihez fordulj? Megérkezett a szájbergyerekek zenei toplistája, a We are hunted!

Az oldal közösségi oldalak, blogok, torrent trackerek szemantikai elemeit figyelve megalkotja napi zenei toplistát, a legtöbbet emlegetett és dicsért dalokból. 99 szám vagy 99 előadó listáját állítja elő a honlap. Az archívumban visszamenőleg meg lehet nézni az elmúlt egy hónap vagy hét összesített toplistáit is. Lehetőség van hírlevélre is feliratkozni, ami naponta tájékoztat a lista alakulásáról.

Az oldal nem árul zsákbamacskát: az egyes blogbejegyzéseket, hivatkozó szövegeket is megtekinthetjük a találatokra kattintva, valamint meghallgathatjuk, sőt letölthetjük az adott nap kedvelt dalait.

Hogy tényleg csak jó minőségű zenék kerülhetnek be, azt a potenciális több milliós tábor garantálja. Ugyanakkor populárisabb előadókkal, rádióslágerekkel kevéssé találkozhatunk az egyes listákban. Leginkább rétegzenék kerülnek be. Várhatóan a myspace komoly súllyal esik latba, hiszen a topon álló előadók sokszor nem is rendelkeznek hivatalos honlappal, csak myspace-oldallal. Azért jó látni, hogy ma (2009-04-19-én) az első két helyet indie műfajú zenék szerezték meg.

Ha érdekel mi volt ma (2009-04-19-én) a legkedveltebb dal, kattints ide!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.