Farkie - YouTube video konvertálás netes segítséggel

balzso

FarkieÚjabb netes alkalmazás bemutatása következik az is!te-on! A mai áldozat a Frakie.com.

Az oldal YouTube-os videók tetszőleges formátumba konvertált változatának letöltését teszi lehetővé. Emellett MySpace-es tracklistek, flash játékok, honlapokon található képek letöltését is lehetővé teszi az online eszköz. Teszi mindezt ingyen és bérmentve.

A használata még regisztrációhoz sincs kötve. Annyira van csak szükség, hogy a letöltendő videó url-jét a kedves felhasználó az erre szolgáló mezőbe beírja. Ezután az alkalmazás felismeri miről is van szó (játék, zene, film, kép, script) és felajánlja a lehetséges formátumokat, amikbe menteni lehet. A megfelelő fájltípus kiválasztása után néhány másodperc és már meg is jelenik a link, ahonnan letölthető az elkészült fájl. A Firefox-szal böngésző internetezők pedig saját kiegészítést is letölthetnek, ami nagyban megkönnyíti a kívánt tartalmak letöltését, azzal, hogy azonnali letöltési lehetőséget biztosít a neten való szörfözés közben.

Ugyanakkor lehet, hogy ennek az oldalnak a YouTube és a MySpace üzemeltetői kevéssé fognak örülni. A videomegosztó oldal használati szerződésében benne van, hogy tiltott a fentlévő anyagok letöltése. Főként, hogy állítólag nem is olyan sokára világszerte is teljes hosszúságú filmek, sorozatok lesznek megtekinthetők a Tube-on.

 

Farkie

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.