Kiszivárgott a Windows 7 első szervizcsomagjának bétája

balzso

Nemrégiben került bejelentésre a Microsoft új és óriási népszerűségnek örvendő 7-es Windows-ának első szervizcsomagja, már néhány torrentoldalról le is tölthető a javításcsomag korlátozott ideig használható béta verziója.

Természetesen illegálisan a megléte fájlmegosztókon, de mégsem az ilyenkor megszokott fake-jelenséggel állunk szemben. Ez akkor jelentkezik, amikor valami nagyon várt szoftver vagy film, vagy zene megjelenik irreális időpontban, de hamisítványként, vagyis nem a valós tartalmat takarja a ráakasztott cím/címke. Szóval valósnak tűnik a dolog, sőt az egyik komment szerint a várhatóan csak kisebb javításokat tartalmazó jövendőbeli csomag sokat gyorsított az egyik felhasználó gépének teljesítményén (már amennyire hihetünk egy ilyen hozzászólásnak).

A  valódiságot az alábbi képpel igazolják több oldalon:

 

A program nem integrált valamelyik Win7 verzióba, hanem önálló javításként található meg a torrentoldalakon. A GeekSmack-en látható képek szerint rendes telepítővel rendelkezik a javítócsomag és állítólag nem települ évekig, mint a korábbi frissítéscsomagok.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.