Kazle - Közösségi fiókok aggregátora

balzso

Kazle logoAz online közösségi hálózatokból elég sok van manapság. Nagy az esély rá, hogy valaki többükön is regisztrálva legyen egyszerre, például Twitteren, Facebookon, Myspace-en stb.  E fiókok frissen tartása, olvasgatása sok időt vehet igénybe, ha nincsenek egyetlen platformon integrálva. A Kazle segítségével azonban a felhasználó egy helyre gyűjtheti online életjeleit.

A  Kazle egy több közösségi hálózat kezelésére képes internetes alkalmazás. Egyetlen oldalon egyesíti az egy felhasználóhoz tartozó, közösségi oldalakon regisztrált fiókokat és lehetővé teszi e fiókok menedzselését. Segítségével ellenőrizhetők az új üzenetek, értesítések; válaszokat, új üzeneteket lehet küldeni, frissíteni lehet a fiókokat egyetlen szolgáltatás felületén keresztül.

Kazle

A Kazle jelenleg is sok on-line profil kezelését teszi lehetővé, többek között a Twitteres, Facebookos, Myspace-es, Flickr-os fiókokét is. Ezen életjelek egyszerre és könnyen felügyelhetők. A Kazle segítségével egyetlen helyről, egy lépésben frissíthetők a korábban felvett közösségi fiókok. Így sok idő takarítható meg. Az üzenetek valós időben kerülnek ki a kezelt oldalakra és a Kazle valós időben felügyeli is az oldalakat, így a reakciók is azonnal látszanak a szolgáltatás felületén.

Kazle update 

Ezeken kívül a Kazle is  egy közösségi oldal, így a Kazle-felhasználók is kommunikállhatnak egymással, amennyiben nincsenek kapcsolatban más közösségi csatornán.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.