Képregény az oktatásban

balzso

http://bitstripsforschools.com/A Bitstrips egy internetes alkalmazás, amivel könnyen és gyorsan lehet webes képregényeket rajzolni. Mostantól pedig  a Bitstrips for Schools-szal felvértezve bevihető a képregénykészítés az tanterembe. Segítségével a gyerekek kiélhetik kreativitásukat, valamint a tanárok új, interaktív eszközhöz jutnak, ami által érdekesebbé válhat a tanulás és a tanítás.

A szolgáltatás fizetős, csekély 10 dolláros havi díjjal rendelhető meg a mini csomag, ami 6-nál kevesebb, egyenként 40 fős osztálynak jelenti a szolgáltatás használatát. Az alapcsomagban benne van egy saját, biztonságos, virtuális osztályterem a tanárok részére, korlátlan mentési lehetőség, figurák, képregénypanelek és korlát nélküli hozzáférés a megosztott képregényekhez. Ennél nagyobb méretű csoportok igényeit a 29.95 dolláros havidíjas csomag szolgálja ki.

A diákok magukban, vagy társaikkal együttműködve hozhatnak létre képregényszereplőket és használhatják az alkalmazás temérdek háttérképét, kellékeit, a képregénycsíkok készítéséhez. Az elkészült művek megoszthatók különféle közösségi felületeken, kinyomtathatók, kommentelhetők. A tanárok is ellenőrizhetik a rajzokat, amint elkészültek. A Bitstrips kezelőfelülete intuitív, könnyen elsajátítható, jól használható bámely korosztályú gyermek  számára.

Hogy ne csak ezen szöveg alapján lehessen elképzelni a dolgot, álljon itt egy kis kedvcsináló videó az alkalmazásról:


A gyerekeknek a szórakozás mellett segítséget nyújt a Bitstrips for Schools a kretivitás, a társas együttműködés fejlesztésében, valamint ismereteket szerezhetnek a design-készítés, a tartalomfejlesztés, valamint a média témakörében. Emellett nagyon jó eszköz lehet a külföldi diákoknak a nyelvi nehézségek leküzdésére.

Végeredményben Bitstrips for Schools egy érdekes, kreatív, izgalmas alkalmazás, amivel lehetségessé válik, hogy a legifjabb korosztályok számára játékká tegye a tanulást. Mindenképpen ajánlott a program 2 hetes, ingyenes verzióját kipróbálni!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.