Rossz napod van? Másnak lehet még rosszabb!

balzso


Közhelyszerű, mégis, ha az embernek rossz napja van, leginkább az segíthet, ha valakitől azt hallja, neki meg még rosszabb. Ilyen balesetek gyűjteménye a BadHap.

Az oldal egy szimpla dühöngő-blog, ahova a regisztrált tagok (akár névtelenül is) leírhatják, milyen rossz események történtek velük. Ezt mindenféle megkötés nélkül tehetik és ha gyakori eseményben volt részük (elhagyott kulcs, autóbaleset stb.) akár kategóriába is sorolhatják történeteiket.

Persze a dühöngő-blog ötlete nem új, hasonló oldal például az FMyLife, melynek mottója (szolid fordításban) a következő: "Az életem szívás, de nem érdekel". Mégis szükséges lehet az ilyen és ehhez hasonló oldalak létrejötte, mert fontos szelepként szolgálnak a felgyülemlett gőz (stressz) kiengedésére.

A honlapon a beérkezett "badhapek" értékelésére is lehetőség nyílik tízes skála alapján. Az egységnyi idő után a legszerencsétlenebbnek kikiáltott eset kiemelt helyen jelenik meg, és a beküldő ezáltal a hét "Nem lennék a helyedben-embere"  ("Glad We're Not You Person Of The Week") lesz.  E nemes cím kiérdemléséhez az szükséges, hogy valami olyan eset kerüljön fel az oldalra, ami már tényleg mindenen túl tesz. A héten egy lány története került reflektorfénybe, aki leírja, hogy hat hét után bevallotta a fiúja, hogy alkoholista és a leányzónál többre értékel egy pofa hideg sört. Tényleg elég bizarr sztori...


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.