Mit főzzek ma magamnak? – SuperCook

balzso

Kollégiumban lakók kedvence lehet a most bemutatásra kerülő honlap. Nem szokványos recepttár-oldalról van szó. A SuperCook lényege, hogy meg kell adni, mink van a konyhában, és az alapján javasol olyan recepteket, amiket a megadott hozzávalók alapján elkészíthetünk.

Mindez egy könnyen kezelhető és egyszerű felülettel társul. A hozzávalók megadásánál automatikus szókiegészítés, valamint címkefelhő gyorsítja meg az adatok bevitelét. Ha kevés összetevőt adtunk meg, felhívja a figyelmet arra, hogy mi hiányzik még a kívánt ételhez.

A recepteket több receptoldalról linkeli be az oldal (ilyenek például: AllRecipe, RecipeZaar). Sajnálatos módon, csak angol nyelven beszél a honlap, de alapfokú angol tudással is biztonsággal értelmezhetők a receptek.

Regisztrálni nem szükséges, de nem kerül pénzbe. Belépés után további opciók válnak elérhetővé. Többek között állandósul a konyhánk eszközellátottsága, valamint kedvenc recepteket tárolhatunk el a profilban. A kedvencem pedig a bevásárlólista opció, ami a korábban megadott összetevők alapján állítja össze a következő bevásárlókörútunk beszerzésre javasolt termékeit.

 

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.