Fotoflexer

balzso

Tovább folytatódik képzeletbeli sorozatunk, amiben érdekes és hasznos internetes alkalmazásokat mutatunk be. Kezdődött az animotoval, majd folytatódott a cometdocs-szal és most a Fotoflexer következik.

Ha túl drágának találod a szokásos képszerkesztő szoftvereket (Paint Shop Pro, Photoshop), vagy nem otthon szerkesztenéd kedvenc fotódat, akkor megoldást kínálhat a Fotoflexer, ami egy szinte hiány nélküli megoldás az on-line képszerkesztésre.

A "flexeléshez" nem szükséges erős gép, csupán internet, valamint, hogy  legyen egy képed, amibe belenyúlsz. Az alkalmazás mindent tud, amit tudnia kell: lehet vele vágni, vörösszemet eltüntetni, effektelni, szöveget képbe vinni stb., valamint képes több fotó egyszerre történő szerkesztésére is. Ezen kívül nem csak számítógépre lehet vele menteni, hanem Facebookra, Flickr-re, Myspace-re is felvihetjük képeinket közvetlenül a javítgatások után. Ugyanakkor, ha regisztrálunk, a Fotoflexer szerverein is tárolhatjuk képeinket. 

Személyes kedvenceim a "Blueprint" és "Morph" effektek. Az előbbivel kék alapon fehér körvonalúvá varázsolható a kép, utóbbi pedig két kép összemosására képes, bár ez a folyamat kicsit sokáig tart (kb 10-15 percig).

Fotoflexer

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.