Konvertálj dokumentumokat a neten!

balzso

CometdocsKaptál már dokumentumot, amit nem tudtál megnyitni? Hogymégis megnézhesd mindenféle programokat kellett vadászni és töltögetni? Eztöbbé már nem probléma, hiszen a cometdocs átkonvertálja egy ismert formátumba on-line. És még ingyenes is.

Ezen kívül nem hagy nyomot az elkészült fájlban. Nem írja aszöveg végére, hogy támogasd, pénzeld őket. Közel 50-féle átalakítást képesvégezni. Lássuk, hogyan működik!

Először is kikeressük a gépünkről az átírandó fájlt, majdmegadjuk, milyen formátumban szeretnénk viszontlátni. Ezek után megadjuk aze-mailcímünket, amire kb. 10 másodperc múlva megérkezik egy levél. Ez a mail akész fájl helyére mutató linket tartalmazza, ahonnan 24 óránk van letölteni akonverziónkat.

Így néz ki a cometdocs.

Ha regisztrálunk az oldalra, akkor nem kell különfélelinkeket követni, hanem saját tárhelyet kapunk, és ide kerülnek fel adokumentumok (mind a forrás- mind pedig a kész fájl). És nem lehet elégszerhangsúlyozni, hogy mindez ingyen és bérmentve, minimális befektetett energiávaligénybe vehető. Jó étvágyat hozzá!

Saját tárhely!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.