Keress pénzt a neten! PPC, affiliate rendszerek

isite

PPC rendszerekPénzt keresni az inteneten? Ki ne szeretne otthon ülve pénzt keresni, otthagyni a munkahelyet, a főnököt, a napi stresszt? Ma már van erre lehetőség, bár sokan bedőlnek a könnyű pénzkereset reményében és hamar kudarcba tud fullad első kísérletük, amikor valamilyen átverős cég ígér könnyű otthoni munkát otthoni szerencsejátékkal, amelyek leginkább a piramis játékok elvére épülnek.
Sajnos mindenkit ki kell ábrándítanom, aki azt gondolja internetes hirdetésekből könnyű pénzt keresni.

Valójában egy ugyanolyan munka, amely kitartást, szorgalmat, tapasztalatot és jó kapcsolatrendszert igényel. Azaz minden olyan dolgot, amely bármilyen más vállalkozáshoz is szükségeltetik. Azonban kiegészítő tevékenységbe bárki belevághat, hiszen némi pénzt lehet keresni akár kedvenc hobbi weboldalunkkal is, amennyiben az a téma másokat is érdekel. A legfőbb változás ugyanis az utóbbi években az egyre jobban (vagy rosszabbul működő) PPC rendszerek megléte, Így az egyik legnehezebb feladatot ki tudjuk adni: hirdetőket végre nem a weboldal tulajdonosának kell keresgélnie, hanem csatlakozva valamely PPC rendszerhez már egy két perc után forintokat is kaphatunk weboldalunk működtetése után. Melyek ezek a rendszerek?

Adsense:
A világ jelenlegi egyik legnagyobb bevételt termelő cégének a Google PPC rendszer az Adsense. Előnyei, hogy sokkal több kattintást eredményez más PPC rendszerekhez képest, hiszen a Google ismerve  a felhasználói szokásokat rendkívül releváns hirdetést tol a mi weboldalunkat meglátogató felhasználók arcába ;) Hátránya: katasztrófális ügyfélszolgálat, sőt mondhatni semmilyen ügyfélszolgálatot nem kapunk. Egyedi szabályai alapján bárkit kártérítés nélkül törölhet a rendszeréből, magyarázat nélkül. Tehát bármennyire is jó a rendszer maga, sajnos a garanciák és ügyfélszolgálat hiánya miatt erre alapozni hosszú távú bevételeket kockázatos.

Etarget:
Nagyon hasonló rendszer a Google Adsensehez az Etarget, a kattintások után járó bevétel némileg magasabb is lehet, mint a Google hirdetési rendszerében. Azonaban a kattintás hatékonysággal sokkal rosszab az Adsensehez képest.

Affiliate:
Alapvetően nem PPC rendszernek, hanem, mint a neve is mutatja Affiliate rendszernek hozták létre. Tehát itt elviekben nem kattintások után kapunk bevételt, hanem a megvalósult vásárlás után jutalékot kap aki kihelyezi az ilyen rendszereket. Szerencsére a rendszer hibrid, azaz válogathatunk olyan hirdetések között is, ahol a jutalék mellett kattintás után is jár a jutalék. Valószínűleg a rendszer e nélkül nem is működne, mivel kipróbálva az egyes kampányokat jutalékot még sosem sikerült kapni, amely viszont megkérdőjelezni a hirdetők tisztességes hozzáállását.

Netadclick:
A netadclick tulajdonképpen a Google hirdetési hálózatához hasonlóan reklámokat - elsőrosban képes reklámokat - jelenít meg. A rendszer ugyanolyan módon működik, mint az eTarget vagy a Google Adsense azzal a különbséggel, hogy csak képes hirdetéseket jelenít meg és jelenleg viszonylag magas fix 20 Ft+ÁFA/CT jutalékot biztosít a megjelenítők számára.

CTNetwork
Ezt a rendszert nem próbáltuk ki, regisztráltunk rá két alkalommal is, de mivel utána nem történt semmi, nem is foglalkoztunk ezzel a rendszerrel.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.