Egyszavas Google-honlap?

balzso

http://www.youtube.com/watch?v=Yh8rWgrlKb0&feature=player_embedded
A minimalizmus kapcsán a Google neve sokszor felmerül. A cégnek főként a keresőoldala (de azért a többi szolgáltatásához tartozó honlapja is) ékes bizonyíték az egyszerűsítésre, főleg, mióta tartani próbálják a 28 darabban maximált szószámot a főoldalon (ez az érték jelenleg 30 felett jár). Múlt éjszaka a Google ezt a fajta kísérletezést a szimplifikációval egy teljesen új szintre vitte: tesztelni kezdtek ugyanis egy olyan vizuális hatást a google.com-on, ami gyakorlatilag mindent elrejt a céglogón és a kereső sávon kívül. Persze a kurzor mozgatásával ötletes áttűnéssel felfedhetők a rejtett elemek.

A semmiből előjövő oldal némileg hiányosnak mondható  a megszokotthoz képest. Nincsenek jelen rajta ugyanis a "Keresés" vagy a "Jó napom van" gombok. Ugyanakkor  úgy tűnik, hogy a cég több változattal is próbálkozik, mivel van olyan homepage, amelyiken látszanak a fent említett gombok.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Yh8rWgrlKb0&feature=player_embedded

 

Persze nem kell félni az új, "akadálymentes" oldaltól, ez inkább csak szárnypróbálgatás, laborteszt. Vagyis csak kevés szerencsés (vagy szerencsétlen?) felhasználó számára elérhető a kísérleti nyitólap. Emellett nagy a valószínűsége, hogy az új kinézet sohasem kerül a nyilvánosság elé, tehát nem kell mindjárt éhségsztrájkon gondolkozni, ha egyáltalán nem tetszik az új oldal.tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.