Webalkalmazások tesztelése - könnyen, olcsón

balzso

http://www.usertesting.com/Egy új webes alkalmazás készítésénél nagyon fontos a felhasználói igények figyelembe vétele. Ugyanakkor, hogy megbízható visszajelzések érkezzenek a készítőkhőz, kontrollcsoportos vizsgálatokat érdemes végezni, amik nagyon drágák. Ezen segít a UserTesting.com.

A UserTesing segítségével könnyen, olcsón elvégezhető egy alkalmazás tesztelése. Csupán 29 dollárért a megadott honlapot lelkes felhasználók veszik górcső alá. Működésükről videót készítenek, amit kommentálnak, emellett írásos beszámolóban is rögzítik véleményüket az adott webes alkalmazásról. Persze ők sem ingyen teszik ezt: közreműködésükért 10 $ üti markukat a usereknek.

A teszteredmények akár egy órán belül is megérkezhetnek a megrendelőhöz, ha nincsenek extra igényei. Ilyen pluszok lehetnek, ha bizonyos korcsoportra, nemre stb. koncentrálva kérik a teszelést. Ezt a felhasználók regisztálásakor megadott adatok alapján lehetséges. Ha a megrendelő elégedetlen, visszakaphatja a pénzét!

A project minőségét mi sem jelzi jobban, mint hogy olyan neves webes cégek elismserését tudhatja magáénak, mint a Twitter, Amazon.com, Justin.tv és még sokan mások. Ezen túl olcsósága, megbízhatósága és eddigi sikerei is az élvonalba helyezik a UserTesting-et.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.