Film és közösségi média - Filmaster

balzso

Filmaster nevű oldal egyesíti magában a közösségi oldalak nyíltságát, valamint a filmek világát. Fő funkcióját tekintve filmek keresésére, ajánlására, felfedezésére szakosodott, de ehhez a közösségi média eszközeit használja

Bármelyik felhasználó  írhat kivonatot a filmről blogszerű modorban, vagy akár rövid ajánlót. Természetesen osztályzásra is lehetőség van, ami a Filmasternél nem csak egy általános pontszámot jelent. A mozgóképeket lehet rendezés, vágás, kamerahasználat, speciális effektek és hasonló szempontok szerint minősíteni.

Az oldal "The Planet" nevű részén (és annak RSS-feedjén) keresztül percről percre követhető az új ajánlók, filminfók felkerülése és minden aktivitás. A honlap fórum része 3 felé oszlik: lehet az oldal technikai segítségét kérni, lehet filmekről diskurálni, de a személyes kedvencem a "Hyde Park", ahol bármilyen filmmel kapcsolatos témáról lehet beszélni, szabadon.

A regisztált felhasználók saját listákat állíthatnak össze kedvenc, vagy esetleg utált filmjeikről. E lista alapján pedig olyan haverokat (Comrades) kereshetnek, akikkel közös az ízlésük.

A Jinni nevű, hasonló filmajánlóoldalhoz képest a Filmaster még gyerekcipőben jár, előbbi inkább egy szemantikus filmkereső/ajánló, míg utóbbinak a közösség a hívószava. Sajnos néhány bug még észlelhető a működésében, de dizájnjával és közösségi jellege miatt komoly jövő elé nézhet a honlap.

 

Filmaster

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.