Online videók – igényeseknek

balzso

Ha igényesebb videókat szeretnél látni on-line, mint amik a Youtube vagy a Vimeo most popular blokkjaiban megjelennek, akkor a legjobb választás az április eleje óta üzemelő Nizm Lab.

Az oldalon található mozgóképek az emlegetett két videómegosztó oldalról (Youtube, Vimeo) kerülnek ki. Ugyanakkor kiválasztásukat nem algoritmusokkal, közösségi oldalak monitorizálásával érik el, hanem egy, magát igényesnek tartó szerkesztőgárda ragadja ki a videós oldalakról. A kisfilmek tizenegy kategóriába sorolva sorakoznak az oldalon és ha kiválasztunk egyet, nem kerülünk át a forrást nyújtó oldalra, hanem a Nizm keretein belül megtekinthetjük.

Az oldal alapötletét az adta, hogy az alapítók (Lukas Dryja és Pawel Ulewicz) szerint a legnépszerűbb videomegosztós kisfilmeknek 5-10 százaléka érdemes megtekintésre. Az igényesség főként abban nyilvánul meg, hogy itt nem a Susan Boyle-videó a menő, hanem egyedi animációs filmek, művészi kisfilmek találhatók. Mindez nem jelenti azt, hogy a humor, a szórakoztatás kimaradna az oldal repertoárjából, ugyanakkor fel kell készülni, hogy itt nem a Taking the hobbits to Isengard lesz az ajánlott videó, hanem például az alábbi, stop-trükkel készült kisfilm, ami két üdítős üveg szerelmi történetét mutatja be. A közeljövőben más videómegosztók figyelését és további szolgáltatásokat ígérnek az üzemeltetők.


True Love - Ölgerðin from Todd Smith on Vimeo.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.