360 fokos Haiti-videó

balzso

Az Immersive Media Company oldaláról elérhető több 360-fokban forgatható, interaktív, online videó a földrengés súlytotta Haitiról, ingyenesen, főként a segélyszervezetek számára. Az interaktív videók az Immersive Media weboldalán tekinthetők meg, melyek olyan felvételeket is tartalmaznak, amiket közvetlen a földrengés után készítettek, valamint olyanokat is, amiket az elmúlt napokban forgattak.

A cég kamerái 100 millió pixeles felbontásban rögzítenek 30 képkockát másodpercenként. Mivel a segélyszervezetek várhatóan (ehhez az adatfolyamhoz képest) lassú internetkapcsolattal rendelkeznek, így a videók minősége a kisebb sávszélességre van optimalizálva.

A filmek nézése közben a virtualizált kamerát szabadon lehet az egérrel forgatni, zoomolni lehet az egyes épületekre, amik mellett a cég kamerával felszerelt autója elhalad. E megoldás segítségével az átlag felhasználó is körüljárhatja a katasztrófa súlytotta övezet bizonyos pontjait, és jelenlévőnek érezheti magát. A képanyag nagyban megkönnyítheti a helyzet reálisabb elképzelését, mivel válogatott helyszíneken persze, de akár maga is körülnézhet Haitiban.

A videók ingyenesen beágyazhatók a weboldalak HTML-kódjába valamint megoszthatók Facebookon, Twitteren és más közösségi szolgáltatásokon.

Magasfelbontású, 360 fokos képanyag is kérvényezhető a földrengés pusztításáról, az  ügynökségek számára.

Minden képkocka geo-kódolt, így a szervezetek pontosan megtervezhetik, a látottak alapján, hogy hol és milyen jellegű segítségre van szükség. A videó-anyag mind az ESRI, mind pedig más térkép-programmal kompatibilis. A pontos helymekhatározás mellett a videók segíthetnek a segélycsapatoknak felmérni a kocskázatokat és esetleges fenyegetéseket, így maximalizálhatják a biztonságukat és a feladatuk ellátásának sikerességét. Alább megtekinthető egy a sok interaktív videóanyag közül.tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.