Az iwiw feltalálta a spanyol viaszt...

isite

iwiw a múltÉvekkel lemaradva a Magyar Telekom nevű gittegylet kezelésében lévő iwiw bemutatta új közösségi funkcióját: "aszondja" : A személyes honlap sírját áshatja meg az új iWiW adatlap. :) Ez még viccnek is rossz, hiszen az iwiw mára a múlt egy szívet melengető gyöngyszeme. A felhasználók nem aktívak rajta, a keresőkből először a Facebook adatlap bukkan elő. Szóval, ha ezt 3-5 éve vezette volna be az iwiw akkor hurrázhatnák, de a T-com kezelésében lévő szolgáltatások folyamatos csúszásban vannak és ismét egy copy-t próbálnak beállítani új szolgáltatásként, amely a Facebookon már réges-régen működik.

Nevessünk egy jót az iwiw balga próbálkozásán, amely éppen a cikk megírásának pillanatában használhatatlan és el sem érhető, ezért a funkcióról nem is számolunk be...

A kérdés inkább az, hogy a Facebook felválthatja-e az egyéni és a céges honlapok funkcióját? Aki online médiával, online megjelenéssel és reklámmal foglalkozik azt tudja jól: felejtsük el jó hosszú időre a közösségi médiák önálló használatát, mert mind a facebook.com, (mind pedig mostantól az iwiw.hu-val) kezdődő oldalak egyrészt komolytalanok, másrészről nem a cég és az egyén tulajdonjoga, amire egy idő után semmi jogunk, befolyásolási lehetőségünk nem lesz. Illetve semmi sincs garantálva.

Szóval, aki ebben gondolkozik saját honlappal ellentétben jó ha tudja ki van szolgáltatva egy-egy cégnek. A Facebook esetén a marketingeseknek az iwiw esetén a (ha eléggé összesküvéselmélet hívők vagyunk magyar titkosszolgálatnak) de ha nem akkor is egy "független" profitorientált vállalatnak vagyunk kiszolgáltatva. Egyik sem: a saját cégünk/ egyéni weboldalunk elvárásait és igényeit fogja kiszolgálni, hanem saját önös érdekeit. Tehát azt csinál a céges/ egyéni oldalunkkal amit akar; kénye-kedve szerint törli vagy nem ad hozzáférést és ehhez minden joga meg is van...

Aki tehát a weben szeretne megjelenni vásároljon domain nevet, csináltasson vagy csináljon saját honlapot, mert mind a Facebook, mind az iwiw bohóckodása komolytalanná teszi saját tevékenységét. Persze rövid távú marketing kampányokra jó lehet egy Facebook adatlap (bizonyos kampányokra, céges szolgáltatásokra még plusz látgatókat is szerezhetünk), de hosszú távon sokat ne várjunk tőle. Az iwiw-vel pedig nem is érdemes 2011-ben már foglalkozni, mert az iwiw egy őskövület, az iwiw egy alvó óriás, amit még a T csoportnak sem sikerült felébresztenie álmából.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.