20 haszontalan Firefox kiegészítő

balzso
A Firefox kiegészítőket tartalmazó oldalán ma már kb. 7000 add-on található. Persze ezek közül nem mindegyik segítő jellegű, vannak köztük viccesek, értelmetlenek, haszontalanok. Ezekből csemegézett a cnet.com.

A fő gond az ilyen kiegészítőkkel, hogy ha sok van belőlük, feleslegesen lassítják az internetezést. A cnet.com 20 ilyen haszontalan kiegészítőt talált az oldalon, átnézve az összeset. Igaz néhánynál csak a leírás elolvasásáig jutottak, mert nem volt kompatibilis a tűzrókájuk aktuális verziójával.

A sokszor agymenés számba menő kiegészítők között akad Tab killer, ami a fülrendszerű böngészést szünteti meg, Beer o’clock, ami időnkét figyelmeztet, mikor menj a legközelebbi kocsmába. Van olyan is, ami, mikor bekapcsol a böngésző, kis felugró ablakban köszön (SayHi), egy másik pedig lehülyéz, amikor az eszköztárára kattint a felhasználó (The JackassBar). Utoljára még az egyik legbutább: Bacolicious, ami egy szelet bacont helyez a honlapok tetejére.

Legtöbbjüknél fel van tüntetve, hogy kísérleti jellegű kiegészítők, és külön rá kell bólintani a telepítésre. A további kiegészítők a lap alján találhatók. Jó szórakozást!

"A dicső húsz":

Jó étvágyat!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.