Új Twitter kezdőlap

balzso

http://twitter.com/Megérkezett a Twitter új kezdőlapja! A korábbi káoszt rend váltotta fel és a hangsúly a keresésre, valamint a népszerűbb csivitek nyomon követésére került.

Emellett (révén, hogy nem kell tagnak lenni a keresőfelület használatához) az első benyomás javítása és új felhasználók toborzása is cél a szebb, átláthatóbb nyitóoldallal. Tehát mostmár a külső megfigyelők is képet kaphatnak a Twitteren folyó hozzászólás-áramlatból rendezett, kereshető formában.

A főoldal tetején helyezkedik el a kulcsszavas kereső. Alatta pedig a folymatosan frissülő "Popular Topics" (népszerű témák) rész, ami percre, napra vagy egész hétre nézve mazsolázgat a gyakran emlegetett kulcsszavakból. A részleg egyik érdekessége, hogy esetenként magyarázatot is kaphatunk (a  What the trend?.com-hoz hasonlóan) arra, hogy mitől érdekes valamelyik témakör. Például a Google Voice címkére kattintva kiderül, hogy népszerűségénak oka az, hogy az Apple blokkolja az ehhez kapcsolódó IPhone-os alkalmazást.

Emellett a keresés teljesen valós idejű. Ha végrehajtunk egy keresést, akkor perceken belül megjelenik egy kis üzenet a keresés frissítése óta megjelent csivitek számáról és lehetséges megjelenítéséről.

Fontos megjegyezni, hogy a belépés után megjelenő felület semmit sem változott. Az újítás célja inkább az új felhasználók toborzása (ahogy a Twitter blogján is olvasható). Segítheti az új felülft az üzleti célú felhasználást, hiszen az itteni trendek nagyoban jelezhetik, hogy mibe érdemes pénzt invesztálni. Ugyanakkor a kereső piac felé tett lépésként is felfogható az új Twitter nyitólap.

 

szélessáv
Előtte
szélessávUtána

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.