Válasz a gyerekek állandó "Miért?-jeire"

balzso

http://www.whyzz.comA gyakorló szülők bizonyosan ismerik azt a klasszikus esetet, amikor a gyereküknek eljön a Miért?-korszaka. Ilyenkor mindenre kíváncsiak, mindent megkérdeznek, hogy mért van így vagy amúgy. Lehet a szülő bármennyire is iskolázott, talpraesett, még ha tudja is a választ az egyes kérdésekre, akkor sem biztos, hogy képes ezt a gyermeknek érthetően, közhelyesen az "gyerek nyelvén" megfogalmazni. Na ezen segít a Whyzz, főként angolul is tudó szülőknek.

A honlap könnyen kezelhető keresővel rendelkezik, emellett kategóriákba rendezett válaszok böngészése is lehetséges az oldalon. A feleleteket pszichológusok, az oldal üzemeltetői, valamint felhasználók írják (utóbbiak írásait persze ellenőrzésnek vetik alá). A válaszok részletesek, egyszerű nyelven vannak megfogalmazva és fontosak lehetnek akár egy adott témával kapcsolatos beszélgetés tovább vitelére, vitaindító jellegük miatt.

A válaszok regisztráció és mindenféle pénzügyi juttatásnélkül elolvashatóak. Ugyanakkor a bejelentkezett felhasználók számára lehetővé válik a kedvenc cikkek könyvjelzőzése, kommentelés, valamint saját reakció hozzáadása újabb gyermeki kérdésekre. A honlap mobiltelefonokon (IPhone-hoz hasonló okostelefonokon) való megjelenítésre is optimalizált,  így bárhol, bármikor fontos kiindulópontot nyújthat a gyermekkel való interakcióra. 

Az alapító tagok / staff elképzelései szerint az oldal lehetővé teszi a teljesebb kommunikációt szülő és gyermeke között, valamint hisznek abban, hogy a megválaszolt kérdések miatt a csemete a világra nyitott és mindenféle élőlény irányában tiszteletet mutató individuummá fejlődhet. Hát úgy legyen.

 

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.