Ej, ráérünk arra még UPC

isite

Megbízhatatlan UPC

Történt nem is olyan régen, hogy az iroda internet nélkül maradt: se telefon, sem TV sem net állapot állt fenn. Természetesen első a szolgáltató jelen esetben a UPC ügyfélszolgálatának felhívása volt, ahol közölték az ÁSZF szerint 72 óra, azaz teljes 3 nap áll a rendelkezésükre, hogy a hibát elhárítsák. Bár gyakorlott ÁSZF olvasó vagyok ez mindvégig elkerülte a figyelmemet. Három nap szabadság? Mert hiszen TV nélkül ki lehet bírni, de se telefon, se internet? Ez egy vicc...

Valójában ez az eset megtörtént és szerelőt csak a határidő végére azaz 3 nappal későbbre ígértek... Ez a szolgáltatás - kedves UPC - így komolytalan. Amennyiben vezetékes telefont használnék három napig ne hívjanak az ügyfelek ha nem szerzek be mobilnetet, akkor három napig nem tudok dolgozni? Kártérítés semmi? Sajnos ez így van ez a szomorú valóság!

Ráadásul első felháborodásomban a szerződést sem tudtam felmondani mivel hűségszerződés van rajta. Az esethez hozzátartozik az is, hogy az "iroda" netellátása duplikálva volt, azaz fizettünk egy T-home internetet is csomagban, amelyről elmondható volt, hogy sokkal megbízhatóbb technológia, mint a UPC féle kábel. Csak éppen pár héttel korábban mondtuk le a T-home csomagot, azzal a felkiáltással minek fizessük duplán ráadásul a T-csoport egyfajta perverz ügyfélhozzáállással még el is zavart, meg sem akart tartani, hanem hűség lejáratával automatikusan megemelte dupljára a díjakat. Furcsa hozzáállás de mivel újabb éveket nem akartunk lekötni, hiszen a helyszín nem biztos, hogy egy évig - egyéb okok miatt - marad így felmondtuk az irreális T-home csomagot pofátlan ügyfélkezelés miatt. (A UPC-nél a díj hűség után is (újabb elkötelezettség nélkül is) a kedvezményes marad).

Maradt tehát a UPC ha működne de nem... Azóta is több alkalommal kimaradt hálózatkarbantartás címen. Hol telefon, hol internet nincs. A sokadik kimaradás után összeszámoltuk a UPC ügyfélszolgálati kollégával a rendelkezésre állási időt: és vannak csodák még kb. 24 óra és felmondható a szerződés. Sajnos ennyire szánalmas a UPC szolgáltatása.

Mi legyen most? Egy inkorerrekt ügyfélszolgálattal és hűsébrabigával vagdalkozó T-csoport vagy egy megbizhatatlan műszaki színvonalú UPC?

Nincs jó megoldás, jelenleg Digi még nem elérhető... Apropó DigiTV, kinek van ezzel tapasztalata?

Mert ezek után váltani kell, az nem kérdés: se UPC, se T-home. 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.