Twitter - "Bárhol"

balzso

Twitter vezérigazgatója, Evan Williams ma jelentette be az "At Anywhere" ('Bárhol') platformot, mellyel a mikroblog honlapokba történő mélyebb integrációja válik lehetségessé. Az ötlet lényege, hogy átmenet nélküli navigálás valósulhasson meg a Twitter felhasználók számára olyan oldalalakon, mint például a New York Times, azáltal, hogy a felhasználók Twitteres tartalmakhoz juthatnak, úgy, hogy ahhoz nem szükséges elhagyniuk az éppen böngészett oldalt.

Az új platform részletei nem ismertek, de az sejthető, hogy ez lehet a Twitter válasza a Facebook Connect szolgáltatásra, amelynek a könnyű megosztás, az infromációk áramoltatása és az ezzel való látogatottónövelés a célja.

A szolgáltatással az @anywhere platformot használó oldalakon a Twitter-fiókkal rendelkező felhasználók/cégeknél egy hiperhivatkozás jelenik meg és ha arra irányítja az internetező az egerét, egy kis ablakban megtekintheti a kiszemelt Twitteres profilját, utolsó csivitjét, anélkül, hogy elhagyná az oldalt, amit néz. Emellett a cikkírók mélyebb Twitterintegrációja is lehetővé válik, hiszen könnyebben szerezhetnek követőket. Mindehhez csupán pársornyi Javascript-parancs szükségeltetik. Az új platform olyan, népszerű oldalakon fog megjelenni, mint a New York Times, az Amazon, a Yahoo vagy a Bing.

A szolgáltatásnak már Twitter-oldala is van, a klasszikus "Stay Tuned!" (Légy résen!)  szöveggel, ami jelzi, hogy hamarosan konrét információkat is közzé fognak itt tenni. Jelenleg a legtöbb információ a Twitter blogján található, ahol leírják, hogy az csak a kezdet, hogy lehetővé válik például egy YouTube videó nézése közben az azonnali reakció tweetben való kifjezése a videómegosztó oldalának elhagyása nélkül vagy az, hogy új követésre érdemes felhasználókra lelhet a felhasználó. Ezen kívül még sok más dologot szeretnének integrálni a platformba, amelyhez jelenleg külső segítséget is igénybe vennének, javaprogramozók személyében.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.