Pirosba öltözve az AIDS-világnap alkalmából

balzso

Ma, december 1-jén van az AIDS világnapja és olyan cégek, mint a Google, a Facebook és a Twitteren csatlakoztak ezalkalomból a (RED)(piros)-kampányhoz, hogy kifejezzék a tudatosságukat az AIDS-ről Afrikában.

A Felhasználók már biztosan észrevették, hogy a Twitter-oldal pirossá változott, emellet a #red hashtag használatával a csivitek végén a szó szoros értelmében pirossá tehető a begépelt 140 karakter. Ugyanez történik a #laceupsavelives használatával, ami a Nike űj temékét a RED lacest promotálja. Ez a cég is érdekelt a afrikai AIDS elleni közdelemben. Érdemes követni Twitteren a  twitter.com/joinred/ oldalt további információkért.

Ugyanúgy érdekelt a témában a Facebook is a www.facebook.com/joinred oldallal. Itt lehetőség van  (RED) videó (RED) profilkép megosztására, ha a felhasználó szimpatizál a kampánnyal. Emellett különféle relikviákat is lehet vásárolni Piros színben például iPod Nano-t vagy akár Dell Inspiron Mini 10v netbookot.

A Google főoldalán található egy hivatkozás, ahol temérdek információ található azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet segíteni és csatlakozni a különféle kampányokhoz, amit az Aids-naphoz kötődnek.

 

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.