Alkalmazásokból sosem elég!

balzso

Az Isite-on már nagyon sok alkalmazásról lehetett eddig is olvasni. Következzen most 9 olyan eszköz, amik kevésbé ismertek, mégis nagyban megkönnyíthetik a szélessávú internet kapcsolat használatát.

1.) Ingyenes bejelentkezés bárhova (login2)

http://login2.me/

Elvileg ezzel az alkalkalmazással a sok regisztráció kiküszöbölhető. Elég csak a bejentkezést igénylő oldal címét megadni, majd kérni egy ideiglenes jelszó-felhasználónév párost.

2.) Mailto Encoder

http://www.mailtoencoder.com/

A Mailto Encoderrel kódolt e-mail címeket nem látják a spamrobotok. Tehát a honlapokon megadott elérhetőségek titkosításával nagyban csökkenthető a kéretlen levelek száma a postafiókban.

3.) Ideiglenes postafiók

Szintén a spammerek átverésére szolgál a Temporary Inbox. Az oldal segítségével ideiglenes, instant e-mailcím hozható létre. Ezen cím használatával meggátolható, hogy például a nyilvános fórumokon használt e-mailcímet bármilyen harmadik fél megszerezze.

4.) Tweet Blocker

http://tweetblocker.com/

A Twitter népszerűsége miatt a Twitterverse-ben (Twitteruniverzumban) is megjelentek a spammelők, akik minden csivitjükben csak valamilyen terméket, szolgáltatást ajánlanak, vagy keresőoptimalizálási célokból minden bejegyzésbe ugyanazt a linket teszik többször is. Nagy mértékben személyre szabható filterével, spammerek figyelésével és adminisztrálásával a Tweetblocker lehetővé teszi a Twitter felhasználóinak, hogy könnyen kiszűrjék követőik közül azokat, akik nem oda valók.

5.) Ta-da List

http://tadalist.com/

A Ta-da List lényege, hogy egy könnyen kezelhető feladatlistaként könnyíti meg a mindennapi életet. Nagyon hasznos és teljesen ingyenes alkalmazásról van szó. Saját "to-do-lista" készítésén túl napi teendőink listáját megoszthatjuk másokkal is.

6.) Friendpaste

http://www.friendpaste.com/

Gyors kivágást/másolást/beillesztést lehetővé tevő oldal. Segítségével a kódok, receptek vagy bármi más is könnyen eljuttatható egy, az Friendpaste felületén megjelenő post formájában, aminek csak a címét kell belinkelni a címzettnek. Nagyon sok hasznos módosítást is lehetővé tesz (akár utólag is!) a beillesztett szövegen.

7.) Cozi

cozi

A Cozi szintén ingyenes internetes szolgáltatás. Segítségével napirendek, tevékenységlisták, bevásárlólisták és még sok más, családi élettel (is) kapcsolatos megjegyeznivalók kezelése válik egyszerűbbé és látványosabbá.

8.) EmailTheWeb

EmailTheWeb

Az EmailTheWeb az egyetlen szolgáltatás, ami lehetővé teszi, hogy felületéről közvetlenül e-amilben weboldalakat küldhessünk. A teljes honlap flashvideóként vagy képernyőfotóként kerül az üzenetbe. A címzett így nem csak egy "száraz" linket kap, hanem lehetővé válik, hogy egy az egyben azt lássa, amit a feladó.

9.) Whisper Bot

whisper bot

A Whisper Bot is ingyenes, egyszerű használatú alkalmazás. Feladata, hogy biztonsági szolgáltatásként felületén keresztül úgy küldhessen a felhasználó üzenetet egy másiknak, hogy megóvja a szöveget a kémrobotok árgus tekintetétől. Így a fontos és bizalmas infókhoz nem muszáj az e-mait használni.

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.