Sharein - linkmegosztás könnyen, gyorsan

balzso

http://sharein.com/ A Sharein egy könyvjelzőzést megkönnyítő alkalmazás, ami segíti a linkek e-mailben, Twitteren vagy Facebookon való megosztását. Ezt akár egyetlen kattintással, a böngészőből is megteheti a kedves felhasználó az alkalmazás használatával.

Ha valami érdekes, szórakoztató vagy elgondolkodtató tartalmat találnak az interneten, az "eltwitteresedett" felhasználók úgy érezhetik, hogy meg kell azt osztaniuk követőikkel, vagy e-mailben. Alapesetben elég macerás egy linket beküldeni Twitterre, hiszen be kell lépni, majd be kell másolni a linket, ha túl hosszú le kell rövidíteni stb (persze a különféle Twitter kliensek megkönnyítik ezt a folymatot, de egyszer azokat is el kell indítani). E-mailben sem könnyebb a helyzet, hiszen itt még meg kell adni a címzettek címét is, esetleg valami szöveget is érdemes írni üzenetként.

A Sharein nagyban megkönnyíti a megosztás folymatát, hiszen Firefox-os vagy más böngészőhöz írt kiegészítőjével mindig elérhető megosztó felületettel rendelkezik, emellett a regisztrált felhasználók nyomon követhetik megosztásaikat is.

A böngészőbe beépülő Sharein-plugin egy szimpla, könnyen kezelhető felületet kínál a megosztásra. Az előre megadott felhasználóneveket és jelszavakat is kezeli, így a szolgáltatásokra való bejelentkezést is megkönnyíti az alkalmazás. Az e-mail címeket importálja a Gmailes vagy Yahoo-s vagy Windows Live-os fiókból, így azokra sem kell külön energiát fordítani.

A másik fontos szolgáltatás az URL-cím rövidítése. Az ezzel karcsúsított cím nem csak egyszer használható fel, hanem akár számtalanszor előhívható és megosztható a Sharein felületén keresztül. Ezen kívül a megosztások visszakövetése is lehetővé válik, de nem csak a saját, hanem akár mások share-jeit is megnézhetjük, vagyis képet kaphatunk a Sharein felhasználók linkelési szokásairól.

Tehát összeségében az imént ismertetett alkalmazás egy webcím karcsúsító, könyvjelzőző, megosztásfigyelő és mémer (mások megosztásai alapján sorrendet felállító) szolgáltatás. Vagyis eléggé univerzális. És még ingyenes is!

http://sharein.com/


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.