Jack Baueré lesz az első Apple Tablet?

balzso

Már elég régóta folynak a találgatások az Apple új termékével, a Tablettel kapcsolatban. Egyelőre annyit tudunk, hogy a ma bemutatásra kerülő szerkezet, egyfajta szerencsés találkozása lesz egy felnagyított iPhone-nak és egy e-book olvasónak. Ezen találgatások között bújik meg egy nagyon érdekes bejelentés a termék első TV-s szerepléséről. Ugyanis egyes források szerint a Fox tárgyalásokat folytat az Apple-lel, hogy a 24 című akció sorozat idei, 8. évadában szerepeltethessen egyet.

Ez a hír Rodney Charters-től, a sorozat operatőrétől  származik. A Twitteren ugyanis azt írta, hogy talán a széria 20. részében (a héten az 5. részt adták az USÁ-ban), de később azt írta, hogy inkább a 22. epizódban tűnhet fel az iSlate iPad. Egyik bejegyzésében azt írja, hogy már megöli a kíváncsiság, hogy találkozhasson a tablettel. Ezzel nincs egyedül.

Charters azt is megjegyezte, hogy az Apple már a 24 első évada óta hajt végre termékelhelyezést a sorozatban. Ugyanakkor a széria, jelenlegi, 8. évadában már a CTU irodájában is az Apple Macbookjai az uralkodók, amiből komoly gondjai származnak a korábbi szériákban PC-t használó egyik szereplőnek (Chloe).

Charters is “iSlate-nek” nevezte a készüléket, ugyanakkor csak ma fog kiderülni, hogy mi is az igazi neve az Apple Tabletnek (Mostmár tudjuk: iPad). Mivel ma van a bemutatója a terméknek, várhatóan márciusnál előbb nem kerül forgalomban. A 24 emlegetett epizódjai május körül kerülnek majd adásba várhatóan, de mindenképpen korábban forgatják le azokat. Tehát lehetséges, hogy Jack Bauer (a 24 Kiefer Sutherland által megformált főhőse) kapja majd kezei közé mindenki előtt a Tablet-et.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.