Nagyméretű fájlküldés könnyen - toldacuccot.hu

balzso

Bármennyire nagy a Gmail tárhelye, 25 megabájtnál nagyobb mellékletet nem lehet csatolni egy, a Google e-mail-szolgáltatóján keresztül küldött elektronikus levélhez. Erre kínál megoldást a toldacuccot.hu, amivel maximum 1Gb-os "cuccot lehet áttolni" levelünk címzettjének.

A magyar szolgáltatás egyfajta tárhelyként szolgál: 1 gigabájtos méretkorlát, és 3 darabos mennyiségkorlát mellett lehet feltölteni a "Told a cuccot"-szolgáltatás szerverére a mail-szolgáltatók limitjét meghaladó fájlokat. Ezután csak meg kell adni a saját, valamint a címzettünk e-mailcímét és már lehet is küldeni az anyagot.

Legalábbis annak a linkjét. Ugyanis a címzett ilyenkor egy, az üzenetünket és automatikusan generált szöveget is tartalmazó levelet kap, valamint egy közvetlen linket, ahol megtalálja a mellékelni kívánt, nagy méretű fájlt. Ha valaki nem akar automaitkusan generált szöveggel teleírt levelet küldeni, akkor a legegyszerűbb, ha magának küldi el a levelet, és csak az abból kiollózott linket írja bele a levélbe. A tuldacuccot.hu szerverein a melléklet négy napig, vagy 20 letöltésig marad tárolva, utána törlik, úgyhogy érdemes időben megnézni és letölteni a csatolmányt. 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.