Boldog szülinapot Gmail!

balzso

Gmail nem nyilvános béta verziója 2004. április 1-jén indult, és azonnal forradalmasította az internetes e-mailezést. A regisztráció meghíváshoz kötése miatt a közvélemény számára leginkább spam-mentes e-mailszolgálgató a Google, hiszen e módszerrel kizárhatta a spammereket. Ugyanakkor ma már nagyon sok nem kívánt levél érkezik a gmail.com-os címek levelesládájába, mégis spamszűrőjén egyre ritkábban akadnak fenn olyan levelek, amelyek fontosnak számítanak

Továbbá a kezdetben 1 gigabájtos tárhellyel szembement az akkori versenytársak vélekedésével, mely szerint az ingyenes webmail nem érdemel sok helyet. E két (spamszűrős-nagytárhelyes) megoldással a Gmail vált az egyik legnépszerűbb Google-szolgáltatássá, táplálva azt a nézetet, hogy a kereső cég egy kedves óriás, aki ingyen adja azt, amit mások csak pénzért.

Jelenleg is a Gmail  a világ egyik legnépszerűbb webmail-szolgáltatása, a Hotmail és a Yahoo Mailmellett. A Gmail tárhelye ma már több, mint 7400 megabájtra duzzadt és a szolgáltatás olyan más alkalmazásoknak vetette meg alapját, mint a Google Talk, a Google Apps vagy a sok vitát kiváltó Google Buzz.

Ma a Gmail 6 éves és még mindig a Google egyik legfontosabb szolgáltatása, annak ellenére, hogy egyesek már 10 éve az e-mail sírját ásták.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.