A 10 legjobb Facebook-játék

balzso

http://www.facebook.com/home.php
Kétség sem fér hozzá, hogy a közösségi játékok csillaga emelkedőben van  — és egyeseknek ez komoly üzletet jelent. A Facebook alkalmazás-platformja segítségével, a játékfejlesztőknek lehetősége nyílik hasznot húzni a közösségi kapcsolatokból: az egymással/egymás ellen való játékra ösztönzés, valamint saját termékeik reklámozása révén. Ennek a fajta haszonlesésnek pedig komoly tömegek esnek áldozatul. Leszámítva az alkalmazások mögött megbúvó gazdasági potenciált, az így létre jövő facebook játékok többsége kifejezetten igényes és szórakoztató. Álljon itt 10 a legjobbak közül. Vigyázat! Ezek garantáltan függőséget okoznak!

10. Biotronic

 

 

A Biotronic a klasszikus "keresd-meg-a-hasonló-figurákat!"-típusú kirakós játékot fűszerezi némi biotechnológiás őrülettel, valamint könnyű egeres kezeléssel és látványos animációkkal.

9. Restaurant City

 

 

A egyszerű és nagyszerű játékairól ismert Playfish GamesRestaurant Cityvel az olyan nagyöreg által kijelölt úton halad, mint amilyen a Diner Dash. Az időmérős játékok valamint a The Sims-típusú világszimuláció kombinációját elegyítő
Restaurant Cityben, a felhasználó saját kis kantint indíthat, amit ő maga menedzsel, toldozgat és foldozgat  és megérkőzhet a népszerűségért a virtuális város más éttermeivel.

8. MindJolt Games

 

 

Sok játék kombinációját nyújtja a MindJolt Games. Tartalmaz többek között kirakósokat, fejtörőket, stratégiai és sport játékokat, amiket mind egyedül mind pedig több játékos bevonásával is lehet űzni.

7. Know-It-All Trivia

 

 

A tesztek és kvízek rajongóinak lehet egyik kedvence a Know-It-All Trivia, ahol a felhasználó lemérheti mennyivel tud többet, mint ismerősei.

6. Zynga Poker

 

 

Nehéz rosszat mondani egy olyan játékról, amit 18 millió Facebook-os használ havonta. Főként a Texas Hold'Em-fanok pókeréhségét igyekszik csillapítani a Zynga Poker, ahol a jó társaság is garantált.

5. Bejeweled Blitz

 

A Bejeweled Blitz a Biotronic-hoz hasonló figura párosítós-játék, drágakövekre komponálva a méltán híres PopCap Gamestől.

4. YoVille

 

 

Zynga YoVille fantázianevű játéka egy Sims-típusú virtuális világ a Facebookon. Először adott egy saját ház, meló és pénz amivel csinosítani lehet az édes virtuális otthont. Emellett meg lehet látogatni a Facebook-ismerősök házait, valamint valós időben csevegni is lehet velük.

3. Mafia Wars

 

 

Az “elsőszámú genszterjáték a Facebookon” megtisztelő címet viselő Mafia Wars-on több, mint 25 millió Facebook felhasználó bűnöz pénzért, verseng a "reszpektért" és harcol a "Keresztapa" címért a fiktív New York (és Kuba és mostmár Moszkva!) fiktív utcáin.

2. Word Challenge

 

 

A nyelvi fejtörők és szókirakó rajongóinak kedvence lehet a Word Challenge. A játék során 6 betűből kell minél több szót alkotni, amilyen gyorsan csak lehet. A Scrabble, Boggle vagy a Wordle-játékok rajongói imádni fogják a  Word Challenge-et.

1. Farmville

 

 

11 millió napi játékosával
a Farmville egy verhetetlen virtuális erő. A tamagotchi és a szerepjátékok keverékét nyújtó kertészkedős-álllatenyésztős játék valóban az egyik legjobb és legigényesbb játék a közösségi oldalon.

Ugyanakkor ennél a tíznél jóval több játék található a Facbookon. és talán jobbak is, mint amiket itt fel lettek sorolva. Ha tudsz jobbat ne habozz és kommentelj!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.