A legegyszerűbb mód a honlapok mobilbaráttá tételére

balzso

http://mobify.me/A legtöbb internetes oldal nem működik túl jól a mobiltelefonok böngészőjében. A hosszú betöltési idő, nem megjeleníthető tartalom, a bonyolult navigáció sok kellemetlen percet okoz a mobilon netezőknek. A mobilos forgalom és az abból származó bevétel növelésére a legtöbb honlaptulajdonosnak optimalizálnia kell az oldalát a maroktelefonok igénye szerint. A Smashing Apps egyik cikkében a Mobify nevű internetes alkalmazást ajánlja a honlapok mobilkompatibilissá tételére.

Mobify segítségével az internetes honlapok átalakíthatók olyanná, mintha telefonra lettek volna tervezve. Néhány pillanat alatt létrehozza az adott oldal mobilos szimulációját több okostelefontípusra lebontva (iPhone, Nokis, Blackberry...). Emellé egyedülálló felületet kínál a kiválaszott honlap forráskódjának módosítására és valósidőben megmutatja a változtatásokat a jobb szélen található kisképernyőn. Egyedi fejlesztésű tartalomkezelő esetén elég nehéz mobilra adaptálni egy netes oldalt. Ugyanakkor a Mobify segítségével mindez könnyen elintézhető és több mobileszközre is alkalmazható oldalt lehet létrehozni. Képes a design elemeket kiterjeszteni az egész oldalra és egy m.tetszőlegesoldal.com jellegű oldalon megtekinthető a kész mű mobilos nézete.

A Mobify segítségével nincs szükség a mobiltartalom külön kezelésére. A forrásoldal változásai azonnal elérhetővé válnak az oldal mobilos nézetében is. 

Hogyan is működik a MOBIFY?

  1. Kattintással ki lehet jelölni a mobilon megjelenítendő tartalmakat a forrásoldalból.
  2. A tartalmat át lehet rendezni, a CSS-t módosítani, és speciális mobilos tartalmakkal is ki lehet egészíteni az oldalt az alkalmazás segítségével.
  3. Ezek után csak el kell indítani a mobil nézetet at m.tetszőlegesoldal.com-on és véglegesíteni egy mobilos átirányítás telepítésével.
http://mobify.me/

tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.