...and nothing else matters.

balzso

A közösségi média  (Twitter, Plurk, Iwiw...) segítségével sokféleképpen lehet valakinek, vagy valaminek a hatását mérni. Például, hogy sok ismerőse van-e, hányan követik Twitteren, kik és mennyit kommenteltek róla, hányszor töltötték le myspace-ről a zenéjét stb. A korábban bemutatott We are huntedhoz hasonlóan itt is a köz véleménye az irányadó. Viszont ezesetben csupán egy kérdésben: ha valami hiányozna, az számítana? Mai célpont: a Mattermeter.

Az oldal érdekessége, hogy szemben más szavazásokkal, itt véleményt kell nyilvánítani, akár az igen, akár a nem mellett tesszük le voksunkat. A közösségi jelleget tovább erősíti, hogy nem csak egy vélemény-fórum, hanem az egyes válaszokra reagálni is lehet. Természetesen az oldalon történő interakcióhoz regisztráció szükséges.

Az alapkérdésre nagyon sok és izgalmas variáció született. Hiányozna-e az Apple, a Microsoft, a Google, a Gmail? A szavazásokból kiderül, hogy az emberek leginkább a Gmail nélkül nem tudnának meglenni. A hét toplistáján alapvetőnek gondolják a 30 Rock című sitcom, a Google és a Techcrunch meglétét. Mindenkit bíztatok arra, hogy nézze meg, sőt adjon választ ezekre a kérdésekre. De főleg arra, hogy hiányozna-e az isite. :D

 

http://www.mattermeter.com/matter/isite.hu

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.