Coelho: a fájlmegosztás az emberi természetből fakad.

balzso

Paulo CoelhoAzt hihetnénk, hogy a szerzők, művészek mind ágálnak a torrentoldalak és egyéb fájlmegosztó helyek ellen. Mégis a hónapok óta tartó The Pirate Bay-perben önként tanúskodik a torrentesek igaza mellett a világhírű brazil író, Paulo Coelho.

A Torrentfreak nevű blogoldalon olvasható cikk szerint a brazil író jó dolognak tartja a fájlmegosztást, sőt az emberi természet részének tekinti:

„Az idők kezdetétől fogva, az emberek szükségét érezték a cserének, a dolgok egymással való megosztásának - az ételtől kezdve a művészetig. A megosztás az emberi természet része. Aki nem osztja meg másokkal azt, amije van, nem csupán önző, hanem kegyetlen és magányos is.” – nyilatkozta egy korábbi Torrentfreakes interjúban Coelho.

Coelhonak ugyanakkor nem kis üzleti érdeke is fűződik a svéd torrentoldalhoz. Az website-nak köszönhetően több tízezer könyvet értékesített a hagyományos eladásokon túl. Az emberek letöltötték a könyveket, beleolvastak, majd ha tetszett nekik elmentek és megvették a boltban.  Több alkotó is fontosnak tartja az internet, valamint a fájlmegosztás promóciós jellegét, hiszen segítségükkel a korábban ismeretlen alkotók is ismertté válhatnak, valamint új művek fogadtatását is tesztelhetik segítségükkel.


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.