T-mobile te drága!

isite

Új rovattal bővült árösszehasonlító aloldalunk. Tekintettel arra, hogy a mobil internet kezd kiegészítője, némely szolgáltatónál pedig alternatívája lenni a helyhez kötött szélessávú internetnek így mára reális alternatíva lehet elsősorban azon felhasználók számára, akik szeretnénk az internetet "magukkal vinni".

Vigyázzunk azonban némely szolgáltatóval, aki erősen megtévesztő üzenetekkel próbálja becserkészni az ügyfeleket.
Megoldás lehet a Vodafone Szabadon intenetcsomag, amely havi 6.000 Ft mellett a szolgáltató ASZF-je szerint normál felhasználás melett korlátlan internethasználatot jelent.
Mit is jelent a normál felhasználás?
5 GB forgalom elérése után lekorlátozzák a felhasználót 25k/s letöltési sebességre, amely a régi dial-upos modemidőket idézi,de még mindig jobb megoldás, mint a T-mobile-nál, aki gond nélkül kiszámlázza az ügyfeleknek az irreálisan magas akár 2 Ft/ 10 kB forgalmi díjakat sok esetben havi többszázer forintot...
Jó megoldás lehet a Pannon Internet Éjszaka-hétvége csomag (havi 3 990 Ft) és a  Pannon Internet Éjjel-nappal csomag (5 990 Ft).
A két csomag közül az olcsóbbik csak a következő időszakokban biztosít korlátlan adatforgalmat:
munkanapokon
21:00 és 7:00 óra
között, valamint
hétvégén és munkaszüneti napokon
00:00-tól 24:00-ig.
A drágábbik csomag  Pannon Internet Éjjel-nappal csomag (5 990 Ft) elviekben korlátlan adatforgalmat biztosít.
De miért csak elvilveg?
A Pannon Internet Éjjel-nappal vagy Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomagokban foglalt forgalmi keret nem korlátozott, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a Szolgáltató jogosult az adott forgalom idején a sávszélességet csökkenteni. A Szolgáltató ugyanakkor garantálja az Általános Szerződési Feltételekben rögzített cél-, illetve minimál-értékeket.

Itt következhetne a legnagyobb mobilszolgáltató a T-Mobile szélessávú termékismertetője, de jó szívvel senkinek nem ajánljuk a T-Mobile internet kipróbálását sem, mert rendkívül drága következményekkel járhat. Sok esetben a felhasználó, ha nem figyel oda több százezer forintja is bánja egy-egy hónapban.

Az, hogy alternatívája-e a mobilnet a helyhez kötött internetnek elsősorban a felhasználói szokásoktól függ, aki csak böngész az interneten és leveleket olvas azoknak talán igen. Belegondolva abba, hogy egy flash videó letöltése (megtekintése) is elég magas adatforgalmat eredményez sajnos ma még a mobil internet nem biztos, hogy a megfelelő szolgáltatás...

Lássuk az árakat!


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.