Google: tudom!

isite

Google tudom, hova kell kattintani, de nem szeretem ha erőszakos vagy! A mai nap megjelent egy idegesítő kék csík a kereső felső sávjában. Köszönöm nem kérek belőle! A Facebookról az iwiwről is azért menekültem el, mert erőszakos lett, az erőszakos marketing pedig az alját, a legalját gyűjti be. Nem kérek a közösségi médiából, köszönöm elvagyok anélkül, hogy mindenféle haszontalan dolgokat megosszak:

Google Plus Azt is tudom, hogy ez az üzenet nem nekem szól, azt is tudom, hogy a felhasználók többsége rá fog kattintani, azt is tudom, hogy a Google plus userei nem aktívak, azt is tudom, hogy tenni akar valamit ez ellen. De....

... könyörgöm ne így, akinek ennyire szüksége van rám az már gyanús. Ráadásul, mivel tudok a Google Plusról már régen regisztráltam is rá, anno amikor kerestem egy másik felületet Facebook helyett, de amikor pár hónappal később a Google Plus is egy nyugis szakmai helyből pillanatok alatt spamfallá = Facebook vírussá vált azonnal menekültem. Nem kellenek a hülye játékértesítések, nem érdekelnek az idézetek és a bugyuta megosztások. Számomra a közösségi média halott egy haszontalan érdektelen spam tenger pláne olyan ismeretek tükrében amikor pár hónap alatt ismeretlen fake adatlapoknak összgyűjtöttem 5.000 ismerőst. Ez így teljesen komolytalan, nem, nem én tettem komolytalanná a fake usereimmel, hanem a felhasználók, akik mindent mindenféle fenntartás nélkül kezelnek és elhisznek, bedőlnek dolgoknak. Ennek még súlyos következményei lesznek és csak remélni tudom a legsúlyossabb következmény a közösségi oldalak mélyrepülése lesz. Remélem erre nem is kell sokat várni. 

Google: Te pedig tegyél egy x-et, hogy a zavaró dolgokat be lehessen zárni a kék csíkot el lehessen tüntetni, a Chorme-ban sem erőszakold rám a szolgáltatásaid... Mert a keresőt azt viszont szeretem tisztán és szűzen, de például azt miért fejleszted vissza? Hova tűnt a nagyon hasznos speciális keresés link példának okáért. Vagy ez lenne a fejlődés?


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.