Payoneer amerikai bankszámla ingyen

isite

Payoneer számlaAki abban a szerencsés helyzetben van, hogy küldöldről tud pénzt fogadni annak érdemes kipróbálnia a Payoneer szolgáltatásait. De annak PayPal felhasználónak is érdemes elgondolkozni a váltásáson (vagy párhuzamos használaton), aki gyakorta fizet online szolgáltatásokért vagy termékekért netán bizonyos időközönként pénzt is fogad, ma már olyan nagy online boltok is, mint az Amazon vagy Apple nem beszélve az online szerencsejátékokról elfogadja a Payoneert.

A rendszer maga nagyon egyszerű ráadásul magyar nyelven is elérhető csak regisztrálnunk kell a payoneer oldalra és pár héten belül egy dombornyomott amerikai bankkártya tulajdonosai lehetünk teljesen legálisan. Sőt bizonyos országokban az Adsense kifizetés is működhet Payoneer kártyára, sajnos ezalól még Magyarország egyelőre kivétel.

Az előnyei között említendő, hogy valódi bankkártya és amerikai számlatulajdonosokká válhatunk, szemben például a PayPallel, amely csak úgy működik ha van egy olyan számlánk, amelyet hozzá tudunk rendelni. Annak tükrében, hogy rendelkezünk számlaszámmal már az internetes fizetés is megoldott, hiszen nem csak ott használhatjuk ahol a PayPal már integrálva van fizetési rendszerként.

Kinek éri meg?

  • Aki rendszeresen fogad pénzt külföldről (távmunka vagy rokoni utalások, külföldön dolgozó családtag),
  • jóval kevesebb a költség pénz fogadásakor, mint a PayPal esetén-
  • Biztonságos.
  • Tartozik hozzá fizikai amerikai bankkártya.

Payoneer regisztráció itt


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.