Kinek butábbak a követői Twitteren?

balzso

Vajon Ashton Kutcher vagy Oprah Winfrey követői butábbak? Ha valakit ez érdekel, megszületett erre is egy alkalmazás: a Stupid Fight.

Tom Scott, aki a Tweleted nevű, törölt csiviteket helyreállító oldallal vált híressé (ami egy ideje nem működik), egy új oldallal rukkolt elő, melynek  Stupid Fight (Buták harca) a neve. A szolgáltatás leméri a Twitter-felhasználó követőinek mentális képességeit, az utolsó 100 válaszcsivitet figyelembe véve. Persze nem házalja végig IQ-tesztekkel az embereket, hanem ún. "butaság-indikátorok" feltűnését méri, ilyenek például a túl sok felkiáltó jel, az OMG (Oh, My God!) örökös használata, nagybetűs karakterek használata permanensen stb.

A lemérendő Twitter fiókok felhasználói nevét megadva induhat is a "harc". A kiértékelés után pedig pontszámokká konvertálja az előforduló butaságindikátorokat az alkalmazás, és megmonjda, kinek írnak égőbb dolgokat a követői. Erre ékes példákat is hoz összevetésképpen. Persze az alkalmazás mögött álló algoritmus nem képes felismerni idegen írásjeleket, így jöhetett ki a "butaság" teszten "butának" az a felhasználó aki kínai írásjeleket használt csivitjében

A butaság mérő  ugyanakkor nem csak celebekkel, hanem akárkinek a Twitter-fiókjával működik. Tehát harcra fel!

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.