Animoto - A slideshow-k vége

balzso

Animoto - The end of slideshows.Állóképből mozgókép? Ebben nincs semmi új, hiszen a Windowshoz szabadon letölthető Photo Story is képes erre. Akkor mitől különleges az Animoto?

Azért, mert gyors, könnyű és látványos. Nem csak egymás mellé teszi a képeket, hanem mozgásba is hozza. Teljesen véletlenszerűen forgatja, többszörözi a képeket, figyelembe véve a háttérzene ritmusát.

Használata egyszerű. Ki kell választani kb. 15 képet, hozzá zenét és hátradőlni. Sajnálatos módon 'free' üzemmódban csak maximum félperces videókat lehet készíteni vele, a hosszabb videókért fizetni kell. (Persze pár fél perces videóból kirakható egy hosszabb filmecske is a képeinkből.)

A fizetős szolgáltatások között szerepel még business- (üzleti), photography- (fotós) real estate (ingatlanos) és education (oktatási) animoto. Itt külön ezekre a területekre szakosodott animotokat vehetünk igénybe. Jól jöhetnek családi fotók, sales meetingek látványossá tételében. Mindegyik résznél megnézhető néhány promo videó. A legérdekesebbek ezek közül az oktatásos videók, ahol valós alkalmazását láthatjuk az animotonak matekórán, vagy töriórán.

Levezetésképpen szeretnék megmutatni egy saját készítésű videót Doktor House-os képekkel és zenével. Íme:tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.