A legegyszerűbb mód Internetes kommunikációra

balzso

http://www.resubj.com/A netes fórumok használata elavult, nehézkes a regisztráció miatt, nehezen követető, ha több száz hozzászólás van. A chat valós idejű, de ott is regisztrálni kell, és nem lehet tudni kikkel hoz össze a sors. A resubj viszont egyértelműen a legegyszerűbb mód egy kérdés megvitatására.

Nem kell hozzá más, csak néhány e-mail cím. Nem kell regisztrálni, csupán kijelölni a beszélgetés tárgyát, megadni, azok e-mail címét, akikkel meg akarunk vitatni valamit. Ezután csak létre kell hozni az "inboxot", ahova jöhetnek a válaszok az adott kérdésre. Az adott "beszélgetés-láda" saját honlapcímet kap, szimpla felületén megjelennek a korábbi hozzászólások, valamint a beszélgetés tagjainak e-mailjei, vagy válaszott becenevei.

A válasz a vitatott kérdésre lehetséges a böngészőn kereszül az inbox felületének használatával, de csupán e-mailek küldözgetésével is megoldható. Várhatóan egy hosszabb beszélgetés itt is átláthatatlanná válhat egy idő után, de szimpla kérdések gyors, egyszerű megvitatására kiválóan megfelel az alkalmazás.

 


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.