Adsense: a csekk-korszak vége

isite

Nem kell tovább bajlódni már a magyar tartalomtulajdonosoknak sem a csekkekkel, mától a Google Adsense folyószámlára is képes utalni az adsense hirdetési szolgáltatásokból származó bevételeket.

Az AdSense program segítségével a honlapok tulajdonosai oly módon juthatnak bevételhez, hogy közben egy új szolgáltatást nyújtanak látogatóiknak: a Google AdSense-szel a weboldal tartalmába és az aktuális szövegkörnyezetbe illő hirdetések jelennek meg, sőt az AdSense keresőmező használatával a rendszer a keresések találati oldalain is tartalomhoz kapcsolódó hirdetéseket szerepeltet. A programban való részvétel díjmentes.

A banki átutalásnak számtalan előnye van – például az eddig a csekkek beváltásával járó bonyodalmak helyett a beérkező összeg az adott időszakot követő hónap 5-én egyenesen a honlap tulajdonosának bankszámlájára érkezik, ha a hirdetésekből befolyó összeg eléri a 100 USD-t .

Az átutalással kapcsolatos további információk:
• Amennyiben a felhasználó adott hó 15-ik napja után oldja fel AdSense-ből származó bevétele kifizetésének visszatartását, illetve állítja át a csekkes kifizetést átutalásra, ahhoz a hónaphoz tartozó kifizetése még a régi módon történik meg.
• Az átutalásos kifizetés jelenleg kizárólag forintban történhet meg.
https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=15827
• Forintban történő kifizetés esetén a felhasználó bevételét USA dollárban számítják ki, amit aztán az utalás napi árfolyamon váltanak át forintba.
https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=15925

A banki átutalás beállítása egyszerű és gyors. A részletes útmutató a következő oldalon található meg:
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=15920


tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ, magántanár  tanfolyam, képzés, tanfolyamkeresÕ isite toplista Hirlapom

 

Impresszum | Médiaajánlat

Főbb témáink, linkek: internet árak, sebességteszt, mi az ip címem, mobil internet árak, mezoterápia,

tanfolyamok Budapesten

Kiadja: Eduwork.hu Kft.